Спас Чоков буквално си е загубил ума по Малкото коте на Валери Божинов - Бояна Генова. Дългокраката блондинка от аматьорския сериал "София: Ден и нощ" и бивша свалка на Божинката прекара Нова година с големия син на скандалния кмет на Галиче, който не си поплюва с пачките, пише в. България днес.
За да има повече кинти да глези Малкото коте по празниците, Спас дори заложил в софийска автокъща любимия си бял мерцедес, гласи мълвата в Галиче. Затова и напоследък движел с черния мерцедес на брат си Мартин, докато той е в ареста заедно с баща му - кмета Ценко Чоков.
 
Скандалната снимка на депутат Красен Кръстев и Спас Чоков разбуни духовете в Галиче


Спас не изглежда особено притеснен от проблемите с правосъдието, които си има фамилията му. В петък започва делото срещу брат му и баща му, които се изправят пред специализирания съд за рекет и изнудване. Докато двамата бленуват свобода, Спас си развява байрака от Доспат, през София, до Пловдив и Бяла Слатина. Неотлъчно до него е Бояна, която вече официално е новото му гадже. Двамата не крият чувствата си един към друг. Бояна го води на светски партита в столицата, като го е запознала с целия екип на "София: Ден и нощ". Даже го предложила на продуцентите като нов участник в риалитито и лично ходатайствала за него, разкриха хора от риалитито. Тъй като Спас е ларж и черпи наред, пишман актьорите от сериала са му верни фенове и обикалят с него софийските локали като антураж.
 
Спас хич не ревнува от екранния партньор на Бояна и супермачо - Адриан Зурков

Русокосата му изгора Бояна въобще не крие, че си пада по лукса. Затова и Спас я води в изтънчени, скъпарски ресторанти. Двамата бяха засечени в столичен италиански ресторант през ноември, където влюбените не скриха ласките помежду си и се поцелуваха без срам в сепарето. След това отпрашиха на любовен уикенд в тузарския хотел "Диамант" на брега на язовир "Доспат" още в началото на декември.

Явно безспирният купон и неограниченият бюджет на Спас са напълно по вкуса на Малкото коте. Затова Бояна посрещна с Чоков Нова година в същия хотел "Диамант". Двамата се похвалиха и в социалните мрежи, че са се отдали на бохемски живот и наргиле.