Коронакризата удари бизнеса с платена любов, пише „Телеграф”. По сайтовете жрици се рекламират със сертификат от отрицателен PCR.

„Посрещам с прозрачна маска и дигитален термометър. И на всеки 7 дни си правя тест, така че смело, сладури”, гласи една от обявите в интернет.

Тя е публикувана от жена, която представя себе си за Сиси от София и посочва, че е на 29 г., тежи 50 кг. и е със силиконов бюст. Цените пък започват от 80 лв. За 30 минути „стандартна услуга” у стигат до 250 лв. За „пълна програма”.

Не само жриците предлагат екстра услуги за безопасност. Подобни обяви има и от жигула. „Предоставям тест за корона и всички кожно-венерически болести за ваше спокойствие. Гарантирам, че мога да задоволя и най-крайната ви фантазия”, пише Илия Доктора от Велико Търново. Цените за неговите услуги започват от 120 лева за половин час.

В много от обявите по сайтовете се посочва, че има „строг медицински контрол”, като част от компаньонките пишат, че заради епидемичната обстановка не приемат клиенти на собствен терен и отказват посещения по домовете. „Работя само в хотели с над 4 звезди”, казва Палавата Ани, на 32 години, от София.
 
Допълнителни мерки предприемат и в салоните за масажи с щастлив край. „При създалата се обстановка временно ще приемам само редовните си клиенти”, пише 44-годишна масажистка от София и допълва: „Извършвам масажа с маска и на възможно повече разстояние от лицето”.

В обявата се посочва, че освен масажа, клиентите могат да се възползват от еротично шоу на живо от разстояние, както и от еротика по вайбър. Цените започват от 20 лева за 15 минути.

„Абсолютна дезинфекция преди и след сеанса. Здравето е ценно – както вашето, така и моето”, пише още в офертата.
Друго масажно студио, което предлага услуги с щастлив край, пише: „Молим всички наши посетители да спазват хигиенните изисквания на салона съгласно заповедите, издадени от министъра на здравеопазването”.