Ковид кризата прати нова „вълна“ от „жрици на любовта“ в Родопите. Десетки са вече „бардаците“ в региона, а момичетата пристигат от Германия. Това разкриха млади жени, упражняващи най-древната професия, цитирани от rodopi24.blogspot.com. 

Всички са нашенки, но епидемията и липсата на клиенти поради тази причина на Запад ги върнала обратно в България. Източните Родопи, и по-конкретно Кърджали, както и Благоевград, пък са мишена за труженичките. Причината-големия броя гурбетчии от двата региона.

Разследване пък установи, че адресите с „работните места“ на проститутките са десетки. Много от къщите за гости печелят от редовните си наемателки, които отсядат за месеци, докато „омръзнат на клиентите“. След това пък сменят региона.

Дамгосани по задните части проститутки от „Къщата на любовта“ в Кърджали направиха немислимото 18+

В същото време се наемат и апартаменти в различни квартали на Кърджали, в които се посрещат мераклии за платена любов. Само в района на Пазара местата за интимни услуги са три. Едно от тях дори е в сграда до централната джамия.

Дамите, предлагащи платена любов, са от 20 до 30-годишна възраст. Някои дори пребивават с гаджетата си в региона. В случай на полицейска акция по този начин те „узаконяват“ присъствието си като „семеен опознавателен туризъм“.

Шаш: Проститутки гастролират в Кърджали със съпрузите си, използват ги за...

„Докато си пиеш уискито или кафето на бара, във фоайето на къщата за гости,  понякога се събират до 8 жрици едновременно. До теб, на място. Така се прави изборът“, разказва гурбетчия от Кърджали, който използва всяка ваканция в променения роден край за се*с туризъм.

„Не печеля много, но няма какво друго да работя. Нямам сводник. Плащам си наема“, споделя 22-годишна чернокоса хубавица, една от малкото, които се осмелява да говори за древния занаят в наши дни.

Доскоро е била в различни бардаци в Мюнхен. Но след появата на коронавирус, бизнесът с плът замрял. Дошла в Родопите за малко. След като прекара няколко месеца ще смени региона с друг. Преди това е била в Благоевград, като твърди, че е един от най-оборотните градове за този бранш, както и Кърджали.

21-годишна нейна колежка пък споделя същата география. Първо в Германия, а след кризата-обратно по родните ширини. Твърди обаче, че германците предпочитали повече извращения-като биене с камшик, уриниране, а тя самата била „властваща господарка“.

„В една от стаите ме посрещна русокосо момиче, с изкуствени устни, татуировки на интимни места и песен на уста. Приканва с рефрен от поп-фолк песен „На въртележката дай да те повозя“, докато имитира каране на велосипед с краката докато е легнала по гръб“, разказва редовен потребител на услугите в града край Арда. Споделя, че много от момичетата са наемани заедно с цел оргия.

Десетки са обявите в сайтове за възрастни като „работни места“ са посочени областните градове Кърджали и Смолян. Цените варират от 40 до 120 лева. 90 на сто от предлагащите плът обаче са гастрольорки.

Неотдавна двама мъже от региона се сдобиха с условни присъди след като бяха наели проститутка, след което я обраха. Единият от тях дори я принуждавал да работи за него.