Стела Богомилова разтърси България: Вилнее детска мафия, а родители, институции и общество я прикриват!

За това би камбаната известната психолингвистка и прочула се с цветни, но смислени коментари в „Биг брадър“ отпреди 10-на години Стела Богомилова.

Тя алармира, че всички се правят, че не виждат злоупотреба с вещества, търговия, секс дори от 4-ти и 5 клас, опозорявания, засади, преследвания, терор в мрежите и пр.

Ето какво написа тя във Фейсбук:

Не подценявайте детската мафия. Институциите прикриват истината за нея, защото директорите и родителската общност също я прикриват.

А децата най-много я прикриват. Прикриват я заради страха, толерантността на големите и слепотата им към грешките на малолетните и непълнолетните.

Кражби, насилие, псих.тормоз, изнудвания, склонявания, лъжи, клевети, отмъщения, унищожаване на чужда и общ. собственот, злоупотреба с вещества, търговия, секс от 4,5 клас, опозорявания, засади, преследвания, терор в мрежите, нарушения на училищния и вътресемейния правилник, тотална деморализация…това е ежедневие във всеки момент

Всички са я виждали в единичните й проявления, но никой не я владее и познава в цялост. Ще я познаете по броя на жертвите. Всичките деца в България и по света.

Ослушвайте се, оглеждайте се пряко. Тя е на площадката, до железарията, на ъгъла на блока, в ,,лабиринта“, в МОЛ-а, най-често в училището, по коридорите и в храстите до училището, в общ.транспорт, в апартаментите ви, вечер пред ДСК или в градинката пред Съветска.

За нея няма да се информирате от медийното пространство.

Тя е по-жестока от класиката в престъпния ,,жанр“.

По неофициални данни най-големият процент от престъпността се пада на детската престъпност у нас.

Децата. Те не са резервно копие на родителите. Децата са копия на божествеността.

А този закон за нищо не става.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук