Диана Димитрова избухна с нов гневен пост в социалната мрежа. Повод за думите й са обидите, които заваляха по неин адрес след скандалното разкритие, че преди години е станала жертва на побой.

Актрисата не крие разочарованието си от обществото, в което живеем, и смята, че решението й преди пет години да замълчи за случая е било най-правилното.

Мрежата хули Диана Димитрова за голяма простотия и това ВИДЕО с Вергов

"През изминалата седмица бях определена като политическа пионка, кур*а, психично болна, циркаджийка, педофил, разбивачка на семейства и още една торба лъжи. Болните хора нямат място в моята лична страница. Онези пожелания ще оставя в старите публикации, защото са лакмус на обществото ни, но да, ще ви трия и блокирам вече, защото не сте достойни за присъствате в моята страница, където говоря за изкуство", пише звездата от "Откраднат живот".

По думите й "обществото с ампутирани крака, няма как да стигне до нормалните ценности, като емпатия, няма как дори да се докосне до нюансите на емпатията".

Тя е категорична, че "това общество няма място не само в Шенген, няма място и в Европейския съюз. "Срам ме е", завършва поста си актрисата.

Тази сутрин разбрах, че изборът ми е бил най-правилен през тези пет години.

Искам да ви задам един въпрос.

Според вас нормално ли е след толкова... симпатична новина, която споделих на моята приятелка, когато се случи, ние с нея да се радваме и в това време болните хора под публикацията да продължават да ми пожелават да ме пребиват и мен и децата ми, които дори ги нямам още. Пожелания най-вече от женски пол! И бяха шокирани защо съм ги изтрила?! Аз съм в шок.

Пожеланията на база какво са мили пациенти? Жълта медия и клевети? Източници без имена, вкарани в професионални категоризации? На каква база? През изминалата седмица бях определена като политическа пионка, кур*а, психично болна, циркаджийка, пефодил, разбивачка на семейства и още една торба лъжи.

Болните хора нямат място в моята лична страница. Онези пожелания ще оставя в старите публикации, защото са лакмус на обществото ни, но да, ще ви трия и блокирам вече, защото не сте достойни за присъствате в моята страница, където говоря за изкуство.

Общество с ампутирани крака, няма как да стигне до нормалните ценности, като емпатия, няма как дори да се докосне до нюансите на емпатията. Това общество няма място не само в Шенген, няма място и в Европейския съюз.

СРАМ МЕ Е.

Става въпрос за поста ми от вчера, че режисьорът на

The Sandman | Netflix - Jamie Childs ме следва в новия ми инстаграм.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук