Дъщерята на Ники Кънчев бе наградена за добрините си на церемонията "Майка на годината" в галерия "Нирвана" под егидата на фондация „Българска памет“ и Z&M Private Co. Собственикът на галерия "Нирвана" Ники Младжов връчи лично приза на Ники Кънчев, който дойде да получи наградата на дъщеричката си Мари София – „Принцеса със златно сърце“ за добрините, което момиченцето прави. Неотдавна тя отново изненада всички, като се отказа от играчки за рождения си ден, а вместо тях помоли гостите на празника й да дарят средства за грижи за недоносени бебета. „С голямата сила идва и голямата отговорност“, припомни Ники Кънчев думите от шедьовъра на Стан Лий „Спайдърмен“ и каза, че българите с позиции трябва да застават зад благородни каузи.

Над 100 дами се окичиха с приза "Майка на годината" -  престижната награда бе връчена на групата „С вяра в доброто – подари надежда“, обединяваща жени от цяла България, които плетат играчки за благотворителни каузи. Наградата бе връчена от адвокат Ирина Палева на една от дамите в групата – Магдалена Делева. Церемонията "Майка на годината", която се провежда за шести път, стартира с виртуозно изпълнение на арфистката Яна Дойнова и изискано испанско пенливо вино Freixenet.С приз от ръцете на Ники Кънчев бе наградена Лидия Немигенчева, която се е посветила на благотворителни каузи в името на децата. Журналистката и писател Елиана Митова, която е известна с добротворчеството си, получи наградата си от Ники Младжов. Фронтменът на рокгрупа „Конкурент“ Емил Анчев награди майката на трима сина Ралица Енева, която не спира да работи за благотворителни каузи. Едно от момчетата на Ралица - Радо Енев, който е вдъхновение за хиляди хора с енергията си, получи приз „Принц със златно сърце“. Малките принцеси Елизабета Димитрова и Лорета Георгиева също получиха награди, както и малкият сладур Валентин Зашев.

Наградата „Майка – посланик на доброто“ получи Дина Христова-Игнатова. Пътуващият писател и радиоводещ Магдалена Гигова награди с приз „Майка на годината“ Ирена Георгиева, която доказва всеки ден, че в голямото й сърце има място за още много добрини.Създателят на благотворителната онлайн платформа HelpKarma Константин Кръстев награди Анелия Димитрова, посветила живота си на добрите дела. Светлана Зашева, която не спира да прави добрини за деца в нужда, получи приза си от Ники Кънчев, който призова повече хора да се включат в благотворителни каузи, една от които е спасяването на малката Виви от столичния квартал „Надежда“.

Освен престижния приз на церемонията, която се организира от Нина Норд, Майките на годината получиха нежни цветя от бутик "Емили", книги от AMG Publishing и уникални новогодишни бутилки водка "Царская". Наградените деца си тръгнаха щастливи с красиви плюшени играчки от "Амек Тойс".