Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки написа тежки думи в личния си фейсбук профил. Към коментара си той публикува и безумно кървави снимки на жестоко пребити хора, на жестоки местопрестъпления, както и на разпорен турд.

Публикуваме коментара му без редакторска намеса, но предупреждаваме, че снимките към статуса на Джамбазки не са за хора със слаби нерви:

„Това са шокиращи снимки от геноцида срещу белите фермери в Южна Африка. Няма да чуете за него нито от БХК, нито от останалите грантови "правозащитници". Наскоро в Южна Африка бе прието законодателство, проправящо пътя за незабавна конфискация на земите на белите фермери, без каквото и да е било обезщетение.

Демократично и либерално, нали? Всъщност не, конфискация без обезщетение, на расов принцип, надминава и най-мракобесния делириум тременс (злите езици твърдят, че и сифилиса има пръст тук) на болшевишките главатари и нашите ткзс-ари.

Нито дума по темата, нито тук в България и Европа, нито на раздаването на наградите Оскар, където всички знаем, се изказват най-големите капацитети по защита на човешки права на всички малцинства във Вселената, а и си показват новите пол и рокля.

Не върви някак си, все пак насилието е над бели. А всички знаем, че само и единстветно белите са расисти и расизмът е само бял“.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!