Пловдивчанин засне поредното нагло изпълнение не на един, а на цели двама шофьори, видя Plovdiv24.bg във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив и околността, съобщава Plovdiv24.bg.

Ситуацията се е разиграла на кръстовището на Аграрния университет. От видеото личи как мъжът чака на червен светофар, а двама шофьори решават да го прередят за да минат преди него, когато светне зелено.

"Коментарите оставям на вас.", написа той.

"Забавиха ли те нещо? На някой попречиха ли? И без това целия град е леш, нека не издребняваме за такива неща. Това е от години така и по-зле ще става. И аз го правя същото и ще продължавам да го правя.

Снимай по-добре онези, които, като светне зелено и тръгват все едно са на погребение. И вместо да минат 20 коли, минават 8. Градът е задръстен заради такива неможачи, а не заради тези, които се наредиха пред теб.

"На този ляв завой, това е задължително!", коментира иронично друг.

Всяка сутрин минавам от там и винаги си чакам в лява лента. В най-лошия случай на 3-тия светофар се минава. Това са 3-4 мин. Да застанат едни полицаи на входа на Макдоналдс и да видиш как се пълни хазната заслужено. По 50 на човек. Минимум 100 кинта на светофар.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук