Създателят на строителната империя „Диневи Груп” – Динко Динев и съпругата му са в отлична форма и изглеждат напълно здрави след прекарания коронавирус, пише Флагман.бг.


Преди месец предприемачът обяви сам в публичното пространство, че двамата с красавицата Даниела са дали положителни проби при тест за codiv-19.

Този уикенд, по време на модното събитие за сезона – SUMMER FASHION WEEKEND, провело се на Марина Диневи в курортния комплекс Св. Влас, първата дама на фамилията и двамата братя Диневи се завърнаха отново към светския живот и показаха, че не са загубили нито блясъка, нито отличния си вкус, въпреки скорошните здравословни проблеми.

Динко и Йордан Диневи привлякоха погледите с шикозни сака и кадифени мокасини Gucci. Даниела бе очарователна русалка и допълваше двамата си кавалери със стилна смарагдово зелена вечерна рокля, дело на италиански дизайнер

Брюнетката бе заложила на естествен чар и вятър в косите. Майката на седмото дете на Динко Динев събра погледите със стройни крака и тънка талия. Тя зарадва главата на фамилията с наследник през есента на 2019 -та и е видно, че бързо е възвърнала фигурата си на модел.

Видно бе, че любимата жена на Динко Динев цъфти под светлините на прожекторите. Тя позира за безброй снимки с приятели и познати от модните среди, но този път наблюдава дефилетата като зрител

Даниела отдавна не краси модния подиум. След запознанството си със строителния бос, тя прекрати модните си изяви и  посвети всичките си таланти и енергия на фамилия Диневи.

Всички от обкръжението на семейството са на мнение, че това е най-добрият избор за половинка на Динев.

Близки до фамилията я определят като интелигентна, предприемчива, трудолюбива и находчива. И не просто се радва на успеха на любимия мъж, а всячески се стреми да е от полза за бизнеса му, като помага и работи във фирмите, а сега отглежда и седмия му наследник.