Николай Бареков, който в момента е в Страсбург, в качеството си на депутат в Европарламента, написа емоционално послание в социалната мрежа, по повод състоялата се касапница.

Извънредно! Стрелба в центъра на Страсбург на Коледен базар, има поне един убит и много ранени (СНИМКИ/ВИДЕО)


Както вече съобщихме, стрелба беше открита по-рано тази нощ в центъра на Страсбург, Франция. Има поне един убит, а трима са ранени. Стрелбата е открита в близост до коледен базар близо до централен площад в града. По непотвърдена информация е използвано автоматично оръжие. Засега се съобщава за един нападетел. 

Политикът прокле нападателите като им пожела да горят в Ада.

От последните минути: В Страсбург е страшно! Терористът още е на свобода (СНИМКИ/ВИДЕО)


Снимка на Nikolay Barekov.

Публикуваме изказването му без редакторска намеса:

Кой да повярва!? Само минути след като бяхме тук в центъра на Страсбург на Коледния базар с колеги от Европарламента стана зловещ атентат! Десетки ранени след стрелба. Беше пълно с весели хора, деца, семейства, християни, празнуващи предколедните дни преди Рождество. Купих подаръци за децата, миришеше на канела, сладки и греяно вино и точно зад гърба ни става този ужас.... само минути след като се върнахме в сгадата на парламента. Засега един убит и няколко ранени! Разбирам, че е ранен колега евродепутат от Италия. Ужасяващо. Беше въпрос на време. Използват струпването на хора, на парламент, на най-светлия християнски празник...Нека горят в Ада! Съболезнования за жертвите, дано ранените се възстановят успешно. Точно зад гърба ми на селфито ми с елхата стана и атентата. Бяхме там часове и миг преди да се случи. Атентаторът е избягал. Мерките за сигурност бяха повърхностни. Слава Богу, поне превозни средства не допускаха. Сега всичко е блокирано.

Снимка на Nikolay Barekov.

Снимка на Nikolay Barekov.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!