Продължава геноцидът от страна на Иво Прокопиев и неговия приятел Калоян Топалов от СГС срещу нашата партия. Въпреки че взеха решението вчера и нямаше протест от страна на прокуратурата, шефката на фирменото отделение на СГС отказва да ни даде официалното решение преди изтичането на седемдневния срок. Явно пипалата на Прокопиев не са подбрали случайно датата 2 февруари за заседание по делото, за да могат въпреки безупречните документи на нашата партия да ни попречат да се регистрираме до датата 8 февруари в ЦИК. Това заяви пред БЛИЦ лидерът на „Презареди БГ” Николай Бареков.
„Още по-наглото поведение на тези хора се изразява в това, че те отказват да ни дадат заверен или незаверен препис за решението на съда в зала, което да депозираме в ЦИК.
 

Аз съм принуден да информирам медиите и обществеността за арогантния опит нашата партия да бъде отстранена служебно от изборите. Явно е неудобна за статуквото и за лицето на мафията Прокопиев и приближените му съдии. Още по-нагло е, че съдът и ЦИК дори допуснаха без провеждане на конгрес преименуването на партията на Веселин Марешки, а партията на Прокопиев беше регистрирана буквално за една седмица, въпреки че проведе конгреса си по едно и също време с третия конгрес на ББЦ.
 
Аз съм принуден да подам казуса на ЦИК, но за да стане това, съдът трябва да ми даде копие от своето решение, а той категорично отказва. Очевидно този параграф 22 е капанът, заложен от Прокопиев и неговите пипала в съда, пред решението на нашата партия да се яви самостоятелно на изборите като граждански опонент на мафията и конкурент на мафиотската организация на белите якички "Дай България".
 
Който все още не е разбрал - истинската помийна яма на българското правосъдие е съдът. Прокопиев и мафията си имат съд. А съдът и мафията унищожават "България без цензура" и новия проект "Презареди България", след като дори статуквото не успя да ни унищожи след тригодишен геноцид. Погазването на конституцията и лишаването на гражданите от право на участие в демократичния процес е върхът на бруталното разрушаване на държавността от страна на добре маскираната мафия. Мафия, маскирана като червенобузо джудже в скъп костюм и бяла якичка”, заяви Бареков.