Българката Деси Кирова, която е по-известна като десетократната световна шампионка и два пъти европейска в професионалния бокс Дейзи Ланг, скърби неутешимо за починалия бизнесмен Стефан Шарлопов.
Едни от последните снимки на покойния бизнесмен са точно със спортистката. По думите й тя е прекарала повече от страхотно със семейство Шарлопови.

Скръбта на Кирова е голяма. Тя я изразява из социалните мрежи, коментирайки жалейката в профила на съпругата на покойния бизнесмен.

"Мила Боби,
Моите съболезнования .Бъди силна , Обичам те ,както и цялото семейство.
Почивай в мир брат ми"


И това е интересно: Първи СНИМКИ: Съпруга и деца на Шарлопов скърбят за непрежалимата загуба 

Часове по-късно в профила си в социалната мрежа Дейзи е споделила колаж със снимки на нея и покойния, а над него трогателно е написала: "My deepest condolences to the family! Rest in peace my brother,my friend,I will always love you. You will be missed!" - ("Моите най-дълбоки съболезнования към семейството. Почивай в мир, братко, приятелю.. Винаги ще те обичам. Ще ми липсваш!").


В публикацията си тя дори е тагнала най-голямата щерка на Шарлопов - Ева и съпругата му Бояна.

Поклонението пред тленните останки на бизнесмена Стефан Шарлопов ще е в четвъртък. То ще се състои от 12 часа в столичната църква "Света София", съобщиха опечалените му близки.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!