На 23 юни 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на водопровод в с. Балша се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:
 

с. Балша
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада на селото.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
 
На 23 юни 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Вазов“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
бул. „Варна“, ул. „Иларион Макариополски“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Княз Борис I“ и кв. „Вердикал“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:
ул. „Цар Освободител“ на кръстовището с ул. „Цар Симеон“ –  до общината.
кв. „Вердикал“ – на площада.
 
На 23 юни 2021 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Козяк“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
 
ул. „Козяк“ от ул. „Джеймс Баучър“ до бул. „Никола Й. Вапцаров“
ул. „Св. Осий Кордобски“
ул. „Беломорски проход“ от ул. „Козяк“ до ул. „Кап. Тодор Ночев“
бул. „Никола Й. Вапцаров“ от ул. „Козяк“ до бул. „Черни връх“
Американско посолство и Правителствена болница.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козяк“ на кръстовището с ул. „Св. Осий Кордобски“.
 
На 23 юни 2021 г. (сряда) във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайделберг“, ж.к. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
 
ул. „Капитан Димитър Списаревски“ от ул. 5048 до ул. „Илия Бешков“
района между ул. „Хайделберг“, трамвайната линия, ул. „Амстердам“ и ул. „Илия Бешков“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Амстердам“ срещу бл. 166.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Софийска вода АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.