“Всички медии вече успяха да съобщят, че аз съм била в автобуса. Аз не бях там”, казва възмутено новото гадже на Максим Стависки по повод съобщенията, че е била в катастрофиралия вчера автобус, с който известни руски актьори пътували на турне.
В материала пише, че и актрисата Татяна Арнтголц била “пострадала” при катастрофата. Нея също я “качиха” в преобърналия се автобус. Самата Арнтголц обаче казва: “Всички медии вече успяха да съобщят, че съм била в този автобус. Не бях там! Това е ужасно, че всички гърмят за това, роднините ми страшно се вълнуват, всички са в паника. Аз самата се тревожа за нашите момчета. Слава Богу, че всички са живи и здрави”. Сестра й Олга пък казва: “Дори не искам да обсъждам това. Това не е вярно. Всичко е наред, всички са живи и здрави”.

БЛИЦ припомня, че руските медии съобщиха по-рано, че Максим Стависки и партньорката му в изключително популярното руско телевизионно шоу “Ледников период” Татяна Арнтголц са се сближили. По друг начин освен като флирт отношенията им не могат да бъдат наречени, писа сайтът Life.ru. В материала освен това се прогнозира, че сватба между Албена Денкова и Максим Стависки най-вероятно няма да има. На сайта дори поместиха видео, на което се вижда Стависки да се качва зад волана на Аудито на Арнтголц, най-вероятно с намерението той да шофира.
Преди малко повече от година Максим Стависки причини тежка катастрофа, при която загина едно момче, а 19-годишната Мануела Горсова продължава лечението си в Израел, след като дълги месеци в кома. Стависки получи условна присъда от 2,5 години, както и забрана да управлява автомобил за срок от 4 години. Неясно е в такъв случай дали той има право да шофира в Русия. /БЛИЦ