Лятото на 2016 година белязва завинаги живота на 20-годишния Даниел Маринов. В нощта на 08 август  младежът злополучно пада от водна пързалка в Приморско. В следствие на удара Даниел си счупва 7-и шиен прешлен.

Веднага е транспортиран до бургаската болница „Бургасмед”, като лекарите му поставят тежката диагноза частична парализа на горни и параплегия на долни крайници.

След известен престой в бургаската болница го местят в лечебно заведение във Враца, където Даниел е подложен на още редица манипулации. В началото на 2017 година е транспортиран в София за още една операция в Пирогов.

Надеждата му за живот бавно се възвръща след като изтърпява серия от сериозни операции, но за да се възстанови напълно, са нужни 88 011,00лв., за да проходи отново.

Лечението, което е нужно Дани отново да си върне нормалния живот  е вливане на стволови клетки и рехабилитация. Има медицинска оферта от клиника „Инмани“ в Нови Сад от д-р Абазович, но сумата, която семейството трябва да плати е непосилна за него.

Именно затова нека отворим сърцата си в навечерието на коледните празници да помогнем на Дани отново да се върне към нормалния си начин на живот, защото той е едно едва 20–годишно момче, а този инцидент го лишава от всички емоции и преживявания, на които връстниците му се радват.

Всеки, който може да помогне, може да дари средства в следната сметка:

Даритеска сметка:
Даниел Маринов
IBAN BG19FINV91501316841132
BIC FINVBGSF