Гергана Грънчарова, министър по европейските въпроси ще каже "Да" пред олтара на кандидата за генерален секретар на НАТО Соломон Паси, точно след положителния доклад на Европейската комисия. Това ще стане навръх 14 февруари - Св. Валентин, когато бившият външен министър официално ще поиска ръката на евроминистърката. Венчавката ще се състои в Смолянско.
Приятели на Грънчарова твърдят, че булката била много щастлива. Личното и служебното удоволетворение съвпаднали -  любимият мъж на Грънчарова й поискал ръката именно когато излезе  добрият за България  междинен  доклад на Европейската комисия, за което бъдещата г-жа Паси има не малък принос. Сватбата се пазеше в изключителна тайна, като дори най-близките на щастливата двойка разбрали съвсем наскоро за събитието. Двамата влюбени и до ден днешен се правят на ударени, когато медиите подхващат въпроса за евентуален брак. Бракосъчетанието ще се състои в тесен кръг от хора - най-близките, родственици и приятели. Гергана Грънчарова щяла да приеме фамилията Паси, твърдят запознати.
Любовта между двамата политици пламна още докато Паси беше външен министър, а Гергана Грънчарова негова заместничка.  /БЛИЦ