Същински дефицит на секс кукли се наблюдава в специализираните магазини в последните месеци. Стоката се изчерпва бързо, а секс шоповете не смогват да изпълнят заявките на набъбващите клиенти, пише "Уикенд".

Средна цена на силиконовите дами започва от 75 лева и може да стигне до  пет-шест стотачки в зависимост от екстрите, които жената предлага. В днешно време те са много повече, отколкото през 90-те, когато играчките за адамовци били недодялано направени. Днешните секс госпожици извисяват снаги в различни размери и всеки клиент може да си избере подходящо „гадже”. 

Изкуствените девойки предлагат орално, вагинално и анално задоволяване. Имат различни екстри като отстраняеми силиконови вагини, 3D лица и прически от истинска коса, вибрация. Заемат различни пози и винаги са готови за секс. Моделите са подходящи за парти или за забавен подарък на близък приятел по повод рожден ден или друго празненство. „Вносът на секс кукли минава през различни етапи. През 90-те бяха страшно модерни. Поръчваха се по телефона и хората се срамуваха от това, че притежават изкуствена жена. Криеха от близките си за нейното съществуване. Днес нещата са по-различни. Стоката е споделена. Купуват куклите най-вече за ергенски партита, рождени дни и друг вид забави. Мъжете много се кефят, че към комплекта вървят няколко типа вагини с различна ширина. Самите вагини могат да се демонтират и заменят с по-подходяща съобразно нуждите. 

Има и кукли, които умеят да правят френска любов по-добре от Галена в онова клипче. Понякога мъжете си устройват оргии с кукла. Стигало се до там, че да разпорят силикона, а след това да ни връщат „жената”, защото е още в гаранция. В случая въпросната кукла беше с три отвора за удоволствие – и трите бяха нацепени. Беше от типа „дебеланка”. Фантазиите на представителите на силния пол очевидно са безгранични. Харесва им да експериментират и да се забавляват с различни дами. 

Случва се бащите да купуват силиконови госпожици и като подарък за своите синове. Явно вече е модерно момчетата да се обучават първо на кукла, за да не се излагат след това при истинска жена. Неслучайно в столицата бе открит и подобен бардак. Там бащата спокойно може да предаде своя опит на потомството си. Това е една от причината силиконките бързо да се изчерпват от секс шоповете или да се намират само след предварителна заявка”, разкрива притежател на секс магазин в столицата. Мъжът изтъква, че не вижда нищо лошо в това хората да задоволяват желанията си с кукли, защото пластмасовите излизали далеч по-евтино от истинските госпожици. Освен това стриктно си вършели работата, без да задават излишни въпроси . Никога не искали пари, за да си платят сметките за мобилния телефон, да си вземат парфюм или за други битовизми. В годините на криза се увеличавал интереса към надуваемите еви – излизали направо без пари, защото можело да ги заведеш и на море, просто поставяйки ги в куфара. Нямало опасност и от заразяване със срамни болести, което пък спестявало средства от посещение пред кабинета на гинеколог.  

От своя страна жените в България също не оставал и по-долу. Специално за тях вече имало и мъжки кукли. Те се предлагали в различни цветове и размери. В това число и азиатски тип мъже – с дръпнати очи. Вървежни били и моделите с имена на холивудски звезди, а най-продаваният в България бил изкуственият Джъстин Бийбър. Комплектът към него бил с три варианта на пенис. Разбира се, мъжките атрибути били различни на дължина и дебелина. Дамите сами избирала кога какъв размер да ползват, според настроенията си. В лице и на височина Джъстин бил едно към едно като световният любимец. Мъжете-негри под формата на играчки също жънели огромен успех на българския пазар и бързо се изчерпвали. Размерите на члена от по 30 см и нагоре не притеснявали похотливите дами. 

„Лесбийките са сред най-активните купувачки. Те може да не допускат истински мъж в любовната игра, но за това пък нямат нищо против надуваемите от двата пола. Има жени, които притежават колекции от мъжки кукли. Интересуват се от новите продукти, които световните фирми пускат. Модерни са силиконовите мъже с фосфоресциращи пениси, които светят в тъмното и правят обстановката още по-романтична. Те обикновено са от гума, силикон или винил. Силиконовите са най-скъпи, но и най-качествени. Освен това са хипоалергични и не предизвикват кожни обриви. Секс играчките имат вътрешна мека метална рамка, която позволява да бъдат сгъвани в удобни пози”, разказа продавач в секс шоп. 

Според него българите стават все по-разкрепостени в секси и вече не се свенят нито да си поръчват порно артикули, нито открито да се хвалят с тях.