Горещи мадами яхнаха мотори заради благотворителната инициатива на "Живот на Колела". Част от средствата ще дарят по-добър живот на някого

Инициативата се провежда за втора поредна година. Благодарение на първия календар 10-годишната Раяна, болна от детска церебрална парализа, получи уред за физиотерапия, лаптоп и още различни подаръци.„Живот на Колела“ е младежка организация, която е създадена през 2012 година в Кюстендил. Първоначално създателите се занимават с щамповане на тениски на свои приятели, а малко по-късно се ражда страхотната идея за календари, с чиито средства могат да помагат на хора в нужда. Фирмата се самофинансира и не получава помощ от друго място.

Чаровни момичета и уникални мотори намират място пред обектива на фотографа Иво Иванов, който е отговорен за снимките в календара. Той работи основно в Германия и Лондон. Сред клиентите му са световни фирми и известни марки, както и едни от най-големите мотоклубове в света.

В проекта са взели участие над 50 души и някои от най-известните фирми в индустрията.


Всеки, който иска да дари пари за благотворителност, да се сдобие с луксозния календар на „Живот на Колела“ и да подкрепи инициативите на организацията, може да го направи на фейсбук групата “Life on Wheels 2012“. Там може да задавате и всякакви въпроси, свързани с инициативата. Стойността на продукта е 20 лева, като 5 лева от всеки закупен календар отиват за благотворителност.

Нека бъдем хора!