Ден на отворени врати, свързан със специални предложения, оглед на свободните за продажба жилища и предоставяне на пълна информация за всички компоненти относно строителството на жилищен парк Royal Garden организират от Галакси Инвестмънт Груп по повод предстоящите Великденски празници.

 Денят на отворените врати е тази събота, 13 април 2019 г. в търговския офис, който се намира в непосредствена близост - между ул. "Владивосток" и ул. "Митрополит Максим" в град Пловдив и ще продължи от 11:00 до 18:00 часа. Инициативата е насочена към всеки, който желае да се сдобие с нов дом или инвестира в жилищен имот, както и да научи повече за предимствата и удобствата, които предлага жилищният парк.

Royal Garden се намира в един от най-предпочитаните райони на град Пловдив – „Отдих и култура“, непосредствено до Mall Plovdiv и само на 10 минути пешеходно разстояние от Гребната база. Удобство добавят разположените в близост хипермаркети, детски градини, училища, спортни съоръжения и разнообразие от ресторанти.

Допълнителен плюс за бъдещите собственици са местата за отдих, зелени площи, детската площадка, подземен паркинг и гаражи. Предлага се и професионално управление на собствеността.

Модерната архитектура и отличната локация превръщат жилищния парк в притегателно място за предприемчивите и модерни хора, които търсят дом, в добра социална среда за себе си и своите семейства или предпочитат сигурна инвестиция в имот.

Royal Garden включва две Г-образни жилищни сгради, които се отличават с модерна и разчупена архитектура. В жилищния парк, който се очаква да бъде напълно завършен тази есен, клиентите могат да открият изключително удобни и функционални апартаменти - един рядък за пазара на недвижимите имоти продукт. Помещенията са с прави форми - със светла височина 2,85м. и са подходящи за разнообразни интериорни решения. В строителството са вложени висококачествени материали съобразени с последните тенденции, шесткамерна немска PVC дограма, отлична топло и хидроизолация, асансьори от висок клас и други.