Съпругата на арестувания вчера зам.-началник на Трето районно в Пловдив Стоян Павлов, хванат да помага на телефонни измамници, също работи в системата на МВР, съобщава Марица.бг, като се позовава на свои източници.

Дълги години Ася Павлова е била технически служител в КАТ, като е обслужвала гражданите на гишетата. Преди около година тя преминала на деловодителска работа в една от службите за сигурност под тепетата.

Ченгетата в Пловдив все още не могат да повярват, че техният колега Стоян Павлов е могъл да лепне такова петно на полицията. Както Марица.бг писа, зам.-началникът на Трето РУП е бил хванат от охранителните камери, докато е контактувал с ало измамниците. Днес той е бил арестуван на работното си място от служители на Вътрешна сигурност и е задържан за 72 часа.

Преди да се издигне до зам.-намалник на участъка в Кършияка, павлов е работел в сектор „Издирване“, а след това като районен инспектор в същия квартал. Преди 5 години пред семейното жилище на Павлови в Кючук Париж бяха опожарени двата им автомобила, които се водели на името на съпругата Ася.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ