В рамките на 2017 година Водолеят трябва най-после да бъде и успешен, и щастлив. Това означава – крачка в кариерата, заради това, което знаят и могат. Това каза за Агенция „Фокус“ астрологът Ива Иванова във връзка с предстоящата 2017 година за представителите на зодия Водолей. 

Тя заяви, че Водолеите ще имат възможност за получаване на нови знания и опит. „Като въздушна зодия, която отговаря за интелигентността, те са най-любопитни в сравнение с останалите въздушни зодии – Близнаци и Везни. Всичко, което е ново в областта на техниката, философията, научните изследвания са нещата, които ги правят безкрайно щастливи и всяко едно познание им дава щастие в живота“, каза Иванова.

По думите й 2017 година ще им даде безкрайно много нови познания. „Хората ще са доброжелателни по отношение на Водолеите. Ще има уважение от страна на обществото, както и любов от страна на тези, които те харесват и искат“, заяви Иванова. „Ще има възможност за добро развитие на личните им отношения“, добави тя.

Астрологът обясни, че като цяло Водолеят малко бърка приятелство и любов и при него не е много ясно какво точно иска. „Обикновено и самият той не е много наясно, но в рамките на 2017 година ще успее да намери партньор, с който нещата ще са точни, ясни“, увери Иванова. „През 2017 година Водолеят ще може да се включва в групи от хора, да се реализира в сферата на кариерата и познанието. Тези му занимания ще му носят и парични средства“, прогнозира астрологът. Тя добави, че Водолеите няма да имат проблеми със здравето.

„Като цяло тези проблеми са нещо много индивидуално, но не би трябвало да има нещо, което да ги тревожи в тази област“, поясни тя. „В рамките на 2017 година се дават възможности за по-далечни пътешествия и ако те са с цел познание ще бъдат успешни“, добави Ива Иванова.