30-годишният Иван Недев, който заради открадната поръчана храна си създаде множество проблеми, се е метнал от терасата си на 10-ия етаж на бл. 39 в бургаския жк "Лазур" и едва не паднал долу. След като откраднал храната и заплашил 23-годишния доставчик, мъжът се укрил в апартамента си, където доволно си похапнал, пише "Флагман".
Екшънът обаче започнал, след като на вратата му се почукало и той разбрал, че го търси полиция. Мъжът панически започнал да търси къде да скрие пистолета си, но в суматохата го метнал през прозореца. Отказал да им отвори и започнал да псува униформените. На място са пристигнали и спецченгета, които са нахлули в апартамента. За да избяга от тях, Иван решил да се направи на комиксгероя Спайдърмен и се качил на парапета на терасата си и оттам се прехвърлил на балкона на съседите.

В опита си обаче за малко да полети към земята от високия апартамент. Виждайки акробатиката на 30-годишния спайдърмен Иван полицаите се сепнали, тъй като имало голяма опасност той наистина да падне. Затова те просто го изчакали да се прехвърли в съседската тераса, където го очаквали с белезници.

Съседи разказаха, че в последните години Иван се променил доста. Започнал да употребява наркотици и нерядко имал срещи с униформените. В последните месеци дори баща му се оплаквал от него. 

„Не знам какво стана с това момче. Беше послушен като малък и беше добър ученик. После обаче нещо се случи и започна да пропада. Станал е на 30 години – нито работи, нито учи. И сега това. Много тъжно за семейството му. Баща му е много свестен човек, а той… да си спретне такава драма и да застраши живота си заради един хамбургер”, разказаха съседи.

В момента Иван си е у дома и параноично подава главата си през прозорците на остъклената тераса.