Драмите по летищата след края на пандемията продължават. По-рано днес читател на БЛИЦ сигнализира, че полет от София до Франкфурт е закъснял с повече от един астрономически час. 

Пътниците не са били предупредени за евентуална промяна в разписанието и никой не е пожелал да им посочи причина за закъснението. 

Полет FB437 на Bulgaria Air е бил насрочен за 13:20ч. местно време. Самолетът е излетял в 14:41. 

БЛИЦ направи опит да се свърже с пиар отдела на Летище София, а след това и с отдел "обслужване на клиенти" на Bulgaria Air. От летището заявиха, че закъсняващите полети не са тяхна отговорност, а линията на Bulgaria Air даваше заето няколко минути. 

Припомняме, че на 17 май пътници бяха блокирани на Летище София в очакване на своя багаж. Всъщност кошмарът започнал по-рано, когато полетът им - FB438 от Франкфурт за София, излетял със закъснение от час и половина и пасажерите отново нямали никаква идея каква е причината за този дискомфорт.

По-късно стана ясно, че е имало закъснението на полет FB437 при излитането му от София с 61 мин. поради натовареност на летището във Франкфурт, както и закъснение на обратния полет FB438 от Франкфурт за София с 24 минути поради същата причина.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук