Поредна провокация опита тази вечер на протеста адвокат Николай Хаджигенов. Решил да се оправдае по нелеп начин на съмненията, че парите по организирането идват от Дубай и Васил Божков, тази вечер той започна да раздава с шепи монети на протестиращите. 

Той ги изсипваше от торби и призоваваше хората да ги мятат по Министерски съвет. 

"Взимайте, тези пари са ми от Васил Божков", крещеше той. 

Интересна подробност е, че снощи, при ескалация на напрежението с буса на "Системата ни убива", протестиращите демонстративно изсипваха стотинки пред полицаите. 

Прави впечатление, че адвокатът, претендиращ за демократично равенство, все повече започва да си изпуска нервите. 

Вчера насмете мъж, който застана пред събралото се мнозинство пред Партийния дом и попита - защо протестирате. Невинният наглед въпрос предизвика гнева на Хаджигенов и той посегна агресивно към мъжа, наложи се да ги разтърве полиция.

Все повече потребители във Фейсбук разкриват, че "Отровното трио" опитва със скрити цели да яхне недоволството и да извлече свои ползи от него, манипулирайки хората. 

Те признават, че всеки техен негативен коментар под постове на Хаджигенов, Бабикян или Минеков е изтриван, особено, ако в него се посочват неудобни истини. 

А те са, че на никого в "Отровното трио" не му пука за хората, които уж представляват. 

Има и други, недоволни, които твърдят, че дори самото присъствие на противоречиви фигури като тези от "Отровното трио" има опасност да опорочи протеста и да го изведе на една съвсем друга линия. 

На място е нашият фоторепортер Георги Колев, ето какво успя да улови той с обектива си от момента на раздаването на парите и мятането на стотинките:

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ