Днес ще бъде кофти ден за скорпионите, лъвовете и рибите. Трябва да са здраво стъпили на земята и да се справят с налегналите ги проблеми. Вижте какво ви вещаят звездите:
Овен
Оставете романтиката за друг ден. Сега е време за трезво обсъждане на сериозните аспекти от живота. Не се надявайте на това, че с течение на времето мнението на партньора ви ще се промени.


Телец
През този ден с половинката ви няма да сте на една вълна. Романтиката ще трябва да си я намерите сами, а най-добре да отложите за друг ден, когато и двамата ще сте в подобно настроение.

Близнаци
Това е ден за разчистване – главата, и в дома. Освободете се от всичко старо, ненужно, което ви потиска и ви носи само отрицателни емоции. Нямате нужда от тях – със сигурност.

Рак
Разведрете с приятели, най-добре далеч от града. Нека има музика, рисувайте, пейте, творете. Дори само един ден ще може да ви зареди със седмици усещане за свобода.

Лъв
През този ден не подлагайте на проверка търпението на любимия ви. Много вероятно е той или тя да не издържат изпита, но това няма да доведе до никакви положителни последици нито за вас, нито за връзката ви.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества 

Дева
Ако не може да решите ваш проблем, не се колебайте да се свържете с ваш близък, който е навътре в нещата. Подходете напълно рационално към въпроса и оставете емоциите, дори положителните, на страна.

Везни
Всичко, каквото се случи днес ще зависи само и единствено от вас. Погрижете се за доброто си настроение още от сутринта и денят ще премине в смях и ще остави весели спомени.

Скорпион
Днес ще ви се наложи да преминавате от една ситуация в друга със скоростта на светлината. Събитията няма да имат общо помежду си. Вечерта задължително се поглезете заради положените усилия.

Стрелец
Бъдете сигурни, че има хора, които с лекота се досещат за мислите ни. Вашите сега са изписани на лицето ви, така че не се учудвайте ако ви зададат неочаквани въпроси.

Козирог
Денят ще ви срещне със стар познайник. Може да сте сигурни, че не дължите никакво обяснение, просто вече няма смисъл. Опити за подобряване на имиджа ви също няма да помогнат.

Водолей
Колкото и да се опитвате не може да избягате от себе си. Промените стават бавно и много лесно може да се върнем в изходно положение. Засега насочете усилията си за това да задържите постигнатото ниво.

Риби
Колкото по-малко летите в облаците, толкова по-добре. За вас. Ще спечелите от факта, че сте успели да направите някои разграничения. Не бързайте да се отпускате, а превърнете тактиката си в устойчиво поведение.