Овен
Не си позволявайте да седите бездейно днес, ще бъде непростима грешка да пропуснете такива благоприятни условия за действия. Упоритостта е подходяща при решаването на много въпроси, ако искате да запазите спечелените преди това позиции.                       

Телец
Добро време за планиране. Ще се справите със сериозен проблем на работното място. Добре е да се отдадете на личните си цели, но трябва да намерите време и за почивка. В любовта сте готови да опитате нещо ново.                             

Близнаци
Днес нещата, които правите, ще бъдат успешни. Основното е да избягвате да бързате и да не слушате съветите на други хора - можете да решавате сами проблемите си, без помощ отвън.                 

Рак
Съветите на по-опитен човек могат да ви помогнат много в настоящата ситуация. 

Любовта между тези зодии е обречена

На работа ще бъдете затрупани с отговорности и тъй като няма да имате много енергия, каквото можете го оставете за утре.

Лъв
Умът ви ви води по правилния път, така че не се съмнявайте в себе си. Възможни са малки конфликти на работното място, но при спокоен разговор лесно ще се справите с тях. В любовта атмосферата е спокойна и наистина ще се насладите на романтичните моменти с партньора си.

Дева
Денят ще донесе положителни емоции. Може да не постигнете главозамайващи успехи, но всичко ще се окаже добре. Следобедът е много по-спокоен; не е толкова ползотворен като първата част на деня, но по свой начин също не е лош.            

Везни
Звездите обещават светъл и положителен ден. Не губете ценното си време за решаване на проблеми на други хора. Имате свой собствен живот. Опитайте се да се сдържате и не харчете пари за лукс и забавления.

Скорпион
Внимавайте да не допускате грешки на работното място. Не захвърляйте започнатия проект.

Това са най-агресивните и отмъстителни зодии

Усилията ви няма да останат безуспешни, дори резултатите да се забавят и външната ситуация да показва друго.

Стрелец
Готови сте да действате бързо, но понякога се съмнявате, че сте взели правилните решения. Този ден е подходящ, за да възстановите стари връзки, да сключите мир с тези, с които сте били скарани.

Козирог
За известно време трябва да забравите за всички притеснения. Седмицата ви се оказа не лека, но сега трябва да съберете сили преди нов етап в живота. Вероятно скоро ще се случат големи промени в личния ви живот - бъдете готови за тях.                                  
Водолей
Може да изпитате вдъхновение и да имате творчески подем. Използвайте всяка възможност да проявите своите таланти. Ако имате неприятности днес, приемайте всичко без излишни емоции.                

Риби
Днес може да не ви достигне достатъчно обективност.

Това са най-умните зодиакални знаци

Постарайте се да обмисляте внимателно това, което казвате, не хвърляйте думите си на вятъра. Не давайте обещания, които няма да можете да изпълните.                                                  

Съвети на Фортуна
Сложен в енергийно отношение ден. Да не се започва нищо ново, но може да се занимавате с обичайните неща и ежедневните си работи. Не бъдете пасивни. Важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления, разговори, дела. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими.

Тези зодии са магнит за пари

Възможни са всякакъв вид спорове, по всяко време, на всяко място. Хората са склонни към лекомислие, необмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Важно е да се управляват собствените емоции. Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.  

Източник: tribune.bg