Овен
Ясно е, че този ден няма да е много лесен поне за мнозина. Опитайте се да избягвате открити конфликти, дори ако понякога трябва да запазите мнението си за себе си. По-добре е да правите всичко сами.


Телец
Днес можете да се наречете късметлии. Лесно ще излизате от трудни ситуации и спокойно ще решавате възникналите проблеми. Не се хвалете с резултатите, за да не изплашите късмета и бъдете малко по-търпеливи.

Близнаци
Да не се предприемат нови неща, освен ако не е абсолютно наложително. Не бързайте да бъдете откровени или да се сближавате с непознати хора. Не приемайте неочаквани подаръци, безплатното сирене е само в капана за мишки.

Рак
Този ден ще бъде доста успешен, но звездите казват, че късметът ще дойде само при позитивно настроените и весели Раци.

7 двойки зодии, които се влюбват взаимно от пръв поглед

Старайте се да се отървете от притеснителни и тъжни мисли, развеселете се с пазаруване и разходки.                                                 

Лъв
Всеки нов ден носи нови шансове. Не коленичете пред препятствията. Определени проблемни ситуации със сигурност ще ви обезпокоят, но ако останете спокойни и сдържани, ще успеете да се измъкнете. Звездите уверяват в това.

Дева
Днес има опасност да бъдете обхванати от съмнения и несигурност и изобщо да загубите контрол над ситуацията. Старайте се да стоите здраво стъпили на земята и използвайте логика и разум, за да избегнете потенциални грешки.                                   

Везни
Енергията ви ще бъде най-голяма в началото на деня, затова я използвайте, за да завършите онези неща, които са най-голямото ви предизвикателство. Плановете ви може да бъдат възпрепятствани в последния момент. Винаги имайте „План Б“.           

Скорпион
Трябва да обърнете внимание на здравето си и да засилите имунната си система, за да избегнете здравословни проблеми в близко бъдеще.

С годините жените от тези зодии стават все по-ярки и привлекателни

Любовната ситуация е спокойна и стабилна, няма от какво да се притеснявате.

Стрелец
Днес гледайте нещата от практическа гледна точка и не правете нищо, което изразходва вашата енергия. Разпределете правилно времето между работа и почивка. В областта на любовта внимавайте и не вършете глупости.

Козирог 
Днес може да възникнат трудности. Старайте се да запазите спокойствие. Не е желателно да предприемате кардинални мерки. Ако не бързате и вземате добре обмислени решения, звездите ще подкрепят вашите начинания.

Водолей
Бъдете внимателни, когато започвате сътрудничество или подписвате споразумения, тъй като те могат да съдържат клопки, за които не сте наясно. Не споделяйте повече информация с хората, отколкото е необходимо.

Риби 
Ако нещо изглежда твърде хубаво, за да е истина, вероятно не е. Не пренебрегвайте вътрешния си глас. Бъдете избирателни и внимателни, когато избирате на какво и на кого да вярвате.

Съветите на Фортуна
Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно.

Това са най-добрите и наивни зодии

Това е ден на мъдростта и получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят оригинални решения и нови идеи, можете да намерите брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Следобед избягвайте спорове, конфликти, изясняване на отношения. Внимавайте какво казвате. Спазвайте правилата за безопасност. Внимавайте при работа с остри и режещи предмети.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали.       

Източник: tribune.bg