Овен – Подкрепата на звездите ви дава добра възможност да докажете мотивацията си и да утвърдите сериозността си. Сведете нетърпението и импулсивността си до минимум, за да избегнете по-големи неприятности.


Тамара Глоба: 6 зодии да се готвят за големи неприятности до дни

Телец – Това може да бъде вашият ден. Вие сте успешни и предприемчиви, положителната енергия ви съпровожда, така че някои други неща ще се решат сами. Звездите ви дават инерция. Гарантирано ще получите това, което искате.

Близнаци – Ще можете да се справите с много неща, ако се опитате да действате бързо, без да отлагате нищо за по-късно. Вие се намирате в приятна атмосфера, но звездите ви предупреждават да се пазите от изблици на ентусиазъм, придружени от евентуални проблеми.

Рак – Отношенията ви с другите са белязани от сърдечност и взаимно допълване. Вашият дух на инициатива и ентусиазмът ви отварят много врати. Може да има приятни изненади или да проявят признаци на внимание към вас.

Лъв – Можете да постигнете голям напредък за кратък период от време, ако се съсредоточите върху целите си. Ако искате да се насладите на всичките си привилегии и да царувате над сърцата, не пренебрегвайте добрите нрави, нежните думи.

Знаете ли коя е най-добрата зодия в хороскопа? Ето отговора

Дева – Пазете се от недоразумения на работното си място и се опитайте да не приемате всичко по грешен начин. Грешно тълкувате добротата на човек, който ви изпраща сигнал, че ви уважава с доброжелателното си поведение.

Везни – Чувствителността ви може да варира според вашите желания, това е тенденцията на момента. Трябва да се фокусирате отново върху себе си в тишина и спокойствие, така че бягайте от тълпите, шумните места и останете в своята кула от слонова кост.

Скорпион – Чудесен ден за събиране и анализ на информация. Нищо не убягва на вниманието ви, нищо не остава незабелязано. Ще направите правилните изводи. Ще успеете най-накрая да се освободите от един проблем.

Стрелец –Търсенето на хармония може да доведе до някои неприемливи компромиси, които в дългосрочен план ще бъдат вредни за вас. Не позволявайте да бъдете манипулирани чрез емоционално изнудване.

Козирог –Можете да получите това, което искате, без много усилия от ваша страна, но разчитайте главно на интуицията и собствените си сили. Не е необходимо да слушате съветите на други хора, по-добре е да се доверите на вашето мнение.

Водолей – Време е да се прегрупирате, да съберете сили и да преосмислите тактиката си за по-нататъшни действия. Планетарните аспекти са изключително положителни и ще ви донесат възможност да успеете.

Риби – Днес не разчитайте само на късмета си. Дори да решите, че държите шанса в ръцете си, по-добре не рискувайте. С времето ситуацията ще се промени и ще можете да се върнете към това, което имате предвид.

Съветите на Фортуна

Денят е с двойствена характеристика – едновременно е позитивен и в същото време негативен. Ако днес нещо не ви се получава така както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това означава, че е време нещо да промените, пише tribune.bg.

Ако нещата ви се нареждат много добре, усещате, че късметът е с вас, тогава означава, че сте на правилния път. Ден за анализ и отделяне на черното от бялото.

Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Избягвайте конфронтациите. Не губете чувството си за хумор, то ще ви помогне достойно да излезете и от сложните ситуации.

Благоприятно време за общуване с близки, роднини, молитва, медитация. Добър ден за търговия и финансови операции, но избягвайте участие в съмнителните мероприятия и вземане на бързи решения.