Опелото на известния адвокат Асен Джингов ще се състои на 1 юни, четвъртък, 12:00 часа, в храм „Света София“. Това съобщиха от кантората му „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков", където той бе един от съоснователите и управляващ партньор.

Както БЛИЦ писа той почина само на 58 години след нелеп инцидент в дома си.

Ето какво пишат от кантората му:

"С огромна скръб и тъга споделяме вестта за внезапната смърт на нашия обичан и уважаван колега Асен Джингов, съосновател и управляващ съдружник на адвокатска кантора „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков“. Загубихме не само изтъкнат професионалист, но и близък приятел, ментор и вдъхновител.

Асен има неоценим принос в създаването на „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков“, като постави основите на нейното развитие и значително допринесе за превръщането ѝ в една от най-успешните и уважавани български правни кантори, ползваща се с отлична репутация и безпределно доверие в българската и световната бизнес общност.

Неговата страст и ангажираност към справедливостта, върховенството на правото и високите професионални и етични стандарти остават пример и вдъхновение за всички нас.

Нека в тъгата си запазим спомена за Асен Джингов жив в сърцата си и продължим да следваме принципите и ценностите, които той изповядваше.

Поклон пред паметта на нашия скъп колега и приятел!

„Джингов, Гугински, Кючуков и Величков"

Опелото на Асен Джингов ще се състои на 1 юни, четвъртък, 12:00 часа, в храм „Света София“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук