Пловдивчанино, поради що се срамиш да се наречеш майстор шофьор?! Та, ти успяваш да паркираш пред два гаража, изцяло на тротоара, на сантиметри от дърво от едната си страна, на сантиметри от врати и блокова фасада от другата, на метри от училище "Душо Хаджидеков", пише trafficnews.bg.

Че това си е ненадминат майсторлък, а като признание какво получаваш - едни вдигнати чистачки? Уви, несправедливо е гражданското правораздаване понякога. Как пък не оцениха по достойнство съгражданите ти твоят автоподвиг - модерна инсталация на непукизма роден. 

Първо е трябвало да бъдеш оценен от всяка майка с количка, която е слязла на пътното платно и е изложила на риск себе си и рожбата си. Тя е трябвало да си рече "В каква рискована ситуация се е въвлякъл той, маневрирайки да паркира на такова тясно разстояние - на една боя". 

После е трябвало да се екзалтират собствениците на гаражите, които не са успели да вкарат или изкарат собствените си автомобили. Те е трябвало да си рекат "На какъв риск в изложил той колата си, оставяйки я без охрана пред гаражите". 

Всички останали пешеходци и граждани също е можело да се възмутят по-креативно от отколешното вдигане на чистачките. Има и редица помощни неагресивни средства като любезни стикери, оприличаващи постъпката на шофьора по най-невероятни начини. 

И въпреки че те не го направиха, за всеки случай - има защо да се срамиш!