В одиозно събитие участва в момента председателят на ВКС Лозан Панов. Ден след като пропусна честванията за "140 години Търновска конституция", на които се събра целият магистратски елит, Панов уважи сбирка на съмнителни НПО-та в центъра на София.

За правосъдие ще си говорят "Правосъдие за всеки" и "БОЕЦ", което е свързано с укриващия се в Сърбия Цветан Василев. Подборът на медиите и публиката пък се прави лично от Георги Георгиев от "БОЕЦ", който е известен най-вече с това, че посещава и се снима с Василев в Белград. В ролята на цензор Георгиев реши да не допусне журналисти от водещи вестници, интернет-сайтове и телевизии. И извика на помощ яки момчета от охраната, предаде Канал 3.  

Лозан Панов, който се оказа в епицентъра на скандала с "Артекс", обяви, че няма никакво намерение да се оттегля от поста си. Той скочи и срещу идеята на правосъдния министър за промени в Закона за съдебната власт, според които тримата големи - главният прокурор, председателя на ВКС и председателят на ВАС, също да подлежат на разследване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!