Попълнете търсена ключова дума или фраза

Магията да печелиш с „Магичната 8“ на СПОРТ ТОТО

https://blitz.bg/obshtestvo/magiyata-da-pechelish-s-magichnata-8-na-sport-toto_news708795.html Blitz.bg

Най-големият късметлия ще прибере 200 000 лева, а други двама ги очакват по 50 000 лева

София, България 12 Ноем. 2019, 09:22 4120 прочита 0 коментара
Всеки човек мечтае за различни неща. Като най-желани обикновено хората посочват нов автомобил, околосветско пътешествие и собствен дом. Въпросът е как да превърнем мечтите в реалност. Отговорът идва с най-новата моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО – „Магичната 8“.

Тя е заредена с феноменални печалби за 5 480 000 лева. Най-големият късметлия ще прибере 200 000 лева, а други двама ги очакват по 50 000 лева. Шансовете за мигновено сбъдване на мечтите са големи, защото всеки трети талон печели.

„Магичната 8“ предлага осем игрални зони - магически кутии, в които има реални печалби за милиони. Ако се открие символ „8“ в някоя от кутиите, печалбата е сумата, изписана в нея. Кутиите, в които има два символа „8“, ще удвоят сумата, а три символа – ще я утроят. Ако в някоя от игралните зони се открие специалния символ „магичната 8“, то печалбата е сборът от сумите, изписани в осемте магични кутии.

„Магичната 8“ е поредното щедро предложение в колекцията от моментни игри на тотализатора. Сред хитовите за есенните месеци талони са „Шампионска кръстословица”, „Разбий трезора“ и „Златната акция“. Те също предлагат шансове за забогатяване на мига.

За всички любители на бързите пари и интересните главоблъсканици е талонът „Шампионска кръстословица“, който е зареден с печалби за над 15 милиона лева. Ако успеете да уцелите късметлийския талон в играта „Разбий трезора“, можете да се превърнете в поредния тото милионер на България. В нея ви очакват печалби за над 90 милиона. А инвестиция в „Златната акция“ на тотото може да ви донесе половин милион лева на мига.

От СПОРТ ТОТО напомнят, че с всеки закупен талон от моментните игри подкрепяте спорта у нас, a 33% от всички постъпления на Български спортен тотализатор се заделят за подпомагане на спортните федерации у нас.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам