Вдовицата на застреляния застрахователен бос Георги Илиев - Мая, се готви да си направи лифтинг на лицето. Макар да няма нужда все още красивата стопанка на салона за красота MG следи новите козметични технологии. Тя се появи на последната демонстрация на подобни процедури в столичния хотел "Вега" миналата вечер и видимо остана очарована, съобщава "Телеграф".
Манекенката и тв водеща Маги Желязкова бе първата известна личност , престрашила се да легне под скалпела. Тя си направи химически пилинг, фотоподмладяване, ботокс с филтъри на базата хиалуронова киселина. В продължение на две седмици моделката се подлагаше на интерпретацията, като последната я направи публично достояние.Смуглата красавица сподели, че след участието си във "ВИП брадър" поради липса на слънцезащитна козметика  е получила хиперпигментация на различни зони на лицето.
Колежката й Таня Карабелова -Мис България 2001, също като Мая Илиева остана шашната от резултата и двете се замислиха дали да не се подложат и те на неоперативен лифтинг. /БЛИЦ