45 дни изминаха от от изчезването на Емил Боев. От младото момче все още няма следа, след като последно е видян на фестивала Сурва в Перник. Неговата майка Иванка отправи призив към хората в социалните мрежи. Тя се надява на подкрепа от добри хора.

„45 кошмарни дни, в които се молим ден и нощ да се появи Еми. Нищо, нищичко.

Само мъка, отчаяние и искрица надежда, че някой ще звънне да каже, че Еми е жив и ще се прибере, но телефона мълчи.

Аз съм една обикновена майка, която до 28.01 работеше по 12 часа и изкарвах хляба си по честен път.

Не знам кои са истинските ми родители и когато разбрах, че съм осиновена го изживях тежко, но си казах, че ще имам три деца и те ще са ми всичко на този свят.

Три деца на майка България, в която работя, плащам данъци, спазвам законите и редовно гласувам!

За кого обаче, за хора, които нехаят за обикновения трудещ се човек. Ние не даваме подкупи, нямаме богати роднини, нямаме ничий гръб.

Ние сме обикновени!

И сме толкова обикновени, че когато синът ни изчезва ей така, няма кой да ти каже как се изпарява човек без следа... без нито една следа.

Но идват избори и кой ни е длъжен на нас обикновените, да се положат усилия за намирането на момчето ни.

Обикновеното момче Еми, което е с най-необикновената душа, с най-лъчезарната усмивка, с най-добронамерената и чиста душевност, с най-безкористната любов, на която някой е способен.

Дори не мога да си представя за какво някой би го наранил. След многобройни и безконечни версии за изчезването му, все още нямаме никаква представа какво се е случило... и пишейки това през очите ми, които пълни със сълзи се взират през прозореца с надеждица, че Еми ще се появи, аз за пореден път се моля на всеки един от вас, да споделяте негова снимка.

Няма на кой да разчитаме освен на вас, другите обикновени хора!

Обичам те Еми, върни се мамо. Моля те, моля те.“

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук