Майката на изчезналия Емил Боев обмисля идеята да съди полицията за несвършена работа по случая с изчезналия ѝ син. Това личи от неин коментар в групата във Фейсбук “Да намерим Емо”.

Тя е крайно недоволна от работата на разследващите, обвинява ги, че се отнасят с безразличие и дори насмешка към нейното желание да получи повече информация.

Иванка Стоянова пише във Фейсбук, че след повече от 35 дни, откакто Емил е в неизвестност, от полицията ѝ казали, че в случая “евентуално има чужда намеса”. МВР обаче не знаело нищо със сигурност.

Майката на Емо разказа във Фейсбук групата следното:

"Вчера бяхме с баща му в полицията. Заявявам най-категорично и отговорно, че нещата са много по зле отколкото очаквахме! Няма нито единствен перничанин разпитан, няма никакви отговори за това къде и кога е търсен (ако изобщо са влизали в къщи и мази). Няма отговор на нито един въпрос зададен от нас...

Разследващата полицайка имаше безочието и бездушието да говори за синът ми, като използва думата за него "приживе''.

На опитите ни да зададем въпроси тя с ехидна физиономия ни посочваше документите (в които нищо съществено нямаше) и отговаряше "Четете".

Има ли смисъл да продължаваме да се надяваме, че тези хора са си свършили работата...категорично НЕ!

Сред коментарите на участниците в групата има различни мнения. Някои смятат, че не е добра идея да се коментира работата на МВР, докато разследването тече.

На това Стоянова отговаря с: "Ако вашия син го няма 35 дни и отговора на полицията е, че "евентуално има чужда намеса", но нищо не знаят, дали нямаше и вие да коментирате работата на полицията?!"

Други път съветват обезверената майка да търси отговорност от полицията по съдебен път. От реакциите ѝ личи, че тя е по-склонна на втората възможност.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук