Мистерията с Янек Миланов от Дупница, който преди повече от година безследно изчезна се заплита. Във фейсбук групата, която нищи случилото се, не спират да се питат къде е младият мъж и какво се е случило с него.

Публикациите обаче става все по-редни, а следа от Янек няма и до ден днешен.

БЛИЦ припомня, че като основен заподозрян около случващото се е Васил Капланов-Каплата. Все пак конкретни доказателства за отвличане и последвало убийство на Янев няма и заради това няма и задържан.

В социалната мрежа обаче направиха много интересен, а дори и страшен паралел, между изчезването на Миланов и страшилището от Световрачене - Венцислав Дамянов, по прякор Боксьора.

„Май пресният случай е в село Световрачане, и този случай с Янек в Дупница са едно към едно. Само в пресния случай няма смъртен случай и за това си признаха, че бабаита си има полицейски чадър. А в Дупница щото има смъртен случай и отговорността е много по-голяма, ще мълчат до последно. Щото са като свински черва и разплитане няма“, пише Любчо Чорбаджийски.

Друг потребител намеси и служебния вътрешен министър Бойко Рашков в мистерията с безследно изчезналия Янек.

„Къде е Рашков, който гони когото си иска??? Да действа!“, зове Пепа Иванова.

Под публикациите за мистерията с Янек има куп коментари: „1 година е 3 месеца без Янек“; „За съжаление всички все още мълчат!“, „За съжаление е така, но рано или късно всички ще проговорят“.

Много от потребителите са скептично настроени за щастлива развръзка с изчезването на Янек, но все пак се намират и такива, които вярват, че нещата ще се развият благополучно: „И все пак чудото може да се случи и той да си дойде. Кураж! Но за яснотата е редно органите да се задействат!“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!