Несебърският бос Димитър Желязков-Очите е станал още по-набожен след оцеляването си при стрелбата на 8 юни м. г. в ресторант 4you. Тогава хората на Божидар Кузманов-Кравата буквално направиха на решето Митьо, а мнозина не вярваха, че Желязков ще оживее след канонадата от куршуми.
Дълго време той беше на границата между живота и смъртта, а във вените му буквално течеше чужда кръв.

Припомняме, че след стрелбата кръвният център в УМБАЛ-Бургас беше окупиран от мускулести охранители, дошли да дарят кръв за боса. Прелети му бяха близо 100 банки, но дори и след това Желязков не разви опасния ДИК синдром, който пречи на кръвосъсирването.Напук на всички очаквания Очите не само оцеля, но се върна във фитнес залата след броени месеци и дори успя да проходи преди рождения си ден през септември. При първото си интервю след възстановяването Желязков обяви: „Господ си знае работата!”

"Флагман" показа актуална снимка на боса, направена в заведение в Слънчев бряг преди броени дни. На нея се вижда огромен кръст, който виси върху гърдите на Желязков. Източници на изданието разкриват, че разпятието станало нещо като талисман за Митьо след екшъна на 8-ми юни и той не се разделял с него. Християнският символ бил специално осветен.