Смешна и нелепа кражба в столицата. Споделено видео, заснето от охранителна камера, показва как двама младежи се запътват към магазин, намиращ се в Студентски град в София. Те обаче не се запътват към магазина, за да си напазарят, а за да задигнат кошче за боклук, поставено до входната врата на обекта.

Видно и от кадрите - едно от момчетата грабва кошчето за боклук, а другият младеж сяда на пейката и наблюдава действията на своя приятел, пише glasnews.bg.

Десислава Лазарова, която вероятно е собственик на обекта, е споделила кадрите от охранителната камера в социалната мрежа. Ето какво написа към видеото:

"Бони и Клайд на кошчетата за боклук. Кошчето от нас, от вас боклука. Единият пази, а другия краде кошче на 2 години, което един Бог знае кое куче не го е препикало".

Лазарова призовава, ако някой познае момчетата от кадрите, да се свърже с нея. 

"Мама ми казваше да не се захващам с лоши момчета, ама ако някой ги познае, нека ми пишат да им кажа къде има чисто нови", написа още тя.

Появиха се предположения защо момчетата са задигнали с кошчето за боклук и къде ще бъде поставено то:

"Сигурно са си го взели да си го сложат в стаята в общака, криза е все пак - бедни студенти", написа в коментарите Джанан Мюмюн.

"ХаресАло му е, иска да го тури пред къщата на село. Марково кошче, ще внесе престиж", коментира Александър Градинаров.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук