Вълна от коментари във Фейсбук предизвика агитационен клип на „Има такъв народ“, в който Слави Трифонов припомня свое изказване от 2017 година, пише tribune.bg.

Според потребителите в социални мрежи партията на Трифонов не може да претендира за символ на “промяната” при положение, че е готова да се коалира с иконата на най-старата партия в България Мая Манолова.

Други изразяват недоумение защо шоуменът не прави това, от което разбира, а се занимава с политика-което е извън неговите компетенции. Наблюдават се и по-крайни коментатори, които директно упрекват Станислав Трифонов, че благодарение на политическите му простотии България е станала негов заложник.
 
Ето и част от коментарите:
 
 „Те всички следващи все идват за промяна, а като седнат и забравят“.
 
„Буболечка кючек, с таз славна мелодия ще сменим химна“.
 
„Изборите докато спечелите, нали? Готови ли сте да управлявате в коалиция с ГЕРБ и БСП-не. Само, че може точно да стане и да се откажете и пак други избори. България я направихте заложник на политическите ви простотии“.
 
„Промяната е само за тях и за леко приближени, но за всички останали студена вода“.
 
„То само с песен не става“.
 
„Бог да пази България от такива“.
 
„Само песни не стигат! Вие знаете ли, каква промяна искате?“
 
„Шоу програми и политика.. Две различни неща! Късна есен хората ще са на площадите!“
 
„Точно той ли е новото, който иска да се коалира с Мая Манолова ..мислете малко, не е необходимо много“.
 
„Славчо, не ми харесват твоите идеи. Не ми харесва Тошко, баба ти Мика, Ива Митева, ти самия си грандоман, комплексар. Защо се занимаваш с неща далеч от твоята компетенция?“