В мрежата усилено се споделя притеснителна публикация на няколко дни, написана от млада майка на две деца. Тя алармира, че ученик е бил изгонен от майка си от вкъщи. Според нея майката е практикуващ училищен психолог. 

Постовете са качени от жена на име Изабела Петрова. Под тях се изсипаха десетки коментари. Някои от тях защитават майката и твърдят, че ситуацията не е точно такава, каквато е описана в публикацията. Други са на мнението, че това е недопустимо поведение на една майка, без значение какво точно се е случило.

Ето какво още описва тя в публикацията, към която е прикачила и две видеа, на които майката крещи на детето си: 

"Хора споделяйте ,като майка на две деца за мен това е недопустимо !!!

Това е практикуващ УЧИЛИЩЕН ПСИХОЛОГ , който не желае собственото си дете, не му позволява да се прибере в дома си, детето плаче и се моли да се прибере в къщи , а тя не го допуска!

Изхвърля му учебниците като на куче на улицата заедно със настоящият и съпруг!

Това е УЧИЛИЩЕН ПСИХОЛОГ , който работи с малолетни деца, а провокира собственото си дете да изпада в истеричен рев, без да и пука , че вреди на детето си.

Драга, госпожо психолог спахте ли добре ? След като детето Ви беше изхвърлено на улицата от Вас и Вашият съпруг?

Скъпи родители, самосезирайте се , тази жена работи с децата Ви в училище “ 15то СУ Адам Мицкевич”. Това е недопустимо!

На единия клип се вижда как настоящият съпруг (Петър Райков) на въпросната дама Яница Емилова Райкова се държи агресивно със законният баща на детето! На следващото видео може да видите как детето реве, а въпросният и съпруг му подава учебниците в ръка, а неговата “любяща майка” призовава бащата на детето “да си го взима и да се прибират вкъщи”. Въпросният господин и Яница Райкова са разделени от 9години, правата на детето са в нея, а в същото време не полага необходимите грижи за него. Коя майка би постъпила така с едно 10годишно дете? Кой психолог би причинил това на едно дете, АМИ НА СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ?

Цялата тази сага се случва, защото законният баща на детето го е завел на театър и детето вместо в 21:30 се прибира в 22:00, с половин час закъснение, поради забавяне в постановката! Това е основанието и да се държи по този начин!

Уведомените са всички необходими служби, включително и Агенция закрила на детето!

Нека спрем тормоза над непълнолетни деца! До кога ще търпим това поведение на хора, незаслужаващи да бъдат родители, а още повече ПСИХОЛОЗИ!"