Невиждан екшън е нажежил градуса до червено в Слънчев бряг. В основата на скандала бил едно от знаковите име в българския ъндърграунд Димо Петров-Флорината, който преди няколко месеца бе арестуван при зрелищна полицейска акция по обвинение за сводничество в Банско и зимните ни курорти.

Флорината е пуснат под гаранция и явно, за да не прави глупости се предвижва с тежка и изключително респектираща охрана.

От известно време 48-годишният пловдивчанин бил в Слънчев бряг, управлявал стриптийз бар на централната алея. Снощи един от доверениците му – Андон Андонов, който също бе арестуван при полицейската акция в началото на годината с действията си изправил курорта в предвоенно положение. Андон бил нает от Димо Петров за т.нар. ”викач” и смело навлизал в съседните територии, заради което си навлякъл гнева на конкуренцията.

Снощи Андон толкова разгневил собствениците на съседните барове, че те решили сами да се разправят с него.

Около 1 часа след полунощ стана страшно. Цялата алея почерня, струпаха се куп мутри. Димо Флоритата изскочи с охраната си, за да ги респектира. Спекулираше с името на известни бизнесмени, чиито имена повтори няколко пъти. Явно искаше да каже, че те го покровителстват”, разказаха очевидци.

Проверка, направена от Флагман.бг, показа, че не е подаден сигнал в полицията, но екшънът би трябвало да е заснет от охранителните камери.  Със сигурност обаче този на пръв поглед дребен инцидент ще е основа за други конфликти в разгара на сезона, коментираха източници от курорта.

От няколко години в Слънчев бряг викачите се използват и за разпространение на наркотици, а полицията в предходните сезони ги прибира често от алеята с различен асортимент – от марихуана до кокаин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!