Цивилен пожарникар е предупредил възрастно семейство за неизправност на автомобила им на магистрала "Хемус". Тяхната дъщеря изрази огромната си благодарност към мъжа, пише GlasNews.bg.

"Ако позволите само да благодаря на момчето, което е спряло родителите ми на магистралата, за да им сигнализира, че с колата има проблем, и че може да се запали.

Те са били в стрес, добре, че той се е притекъл на помощ и не е разрешил на баща ми да отваря капака да гледа за повредата. Само са разбрали, че е пожарникар, с жълт бус Мерцедес е бил. ЧОВЕКО, благодаря ти!", написа Светла Христова.

Стотици потребители в мрежата похвалиха пожарникаря за постъпката му. "Да е жив и здрав и повече такива човеци с добри души да има! Помагайте и бъдете добри и ще ви се връща стократно!", пожела Е. Иванова.

"Хубаво е да се знае, че когато отворите капака притока на кислород става по-голям, а и от там огънят! Трябва да сте подготвени за гасене с няколко пожарогасителя, обикновено един не стига! Респект към такива хора!", посочва Стилиян Д.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук