Родителите на болно дете търсят помощ. Гюнеш от Варна е само на 10 годинки, а страда от тежката диагноза птоза на двете очи.

Ето какво казва майката на момиченцето: "Направихме изследвания в България и специалистите ни насочиха да търсим спасение в чужбина.


След няколко запитвания се свързахме с турската болница Газиосманпаша и там ни очакват възможно най - скоро, за да спасят зрението на детето ми!

Време за губене нямаме, нямаме и необходимата сума, но вярвам че с подкрепата на много добри хора, ще успеем да съберем средствата. Първата оферта от болницата е на стойност 6 000 евро, ще бъдат направени обстойни изследвания и на база на резултатите, ще се пристъпи към операции!

Само вие, ангели на доброто, можете да спасите моето дете, за да вижда майка си, баща си, всички добри хора, да играе с дечицата и да граби от живота!

Моля Ви, помогнете ни, с всяко дарение дарявате светлина на детето ми! Моля Ви, с цялото си майчино сърце, споделете за да достигне до повече хора и помогнете! Вярвам, че няма да ни оставите, в този труден за нас момент".

Вижте как можете да помогнете на Гюнеш ТУК

Средства се набират на:

Дарителска сметка: IBAN: BG58STSA93000026538440

BIC: STSABGSF

Гр. Варна, Гюнеш Хемати