Националната агенция за приходите обяви на търг просторно жилище в централната част на София.

Апартаментът се намира в район "Възраждане“, на улица "Овче поле“, в близост до важни пътни артерии като бул. "Княгиня Мария Луиза“, бул. "Христо Ботев“ и Лъвов мост, съобщиха от НАП. В непосредствена близост е и метростанция "Опълченска“, което прави локацията още по-удобна.

Почти 125 квадрата е голямо жилището, като към него има и мазе. Намира се на трети етаж в жилищна сграда, която разполага с паркоместа.

Районът е с асфалтирани междублокови пространства, зелени площи и детски площадки. За удобство на живеещите там има и много търговски обекти.

Първоначалната цена, от която стартира продажбата, е 380 000 лв., а от 30 ноември до 6 декември включително мястото може да бъде видяно от кандидат–купувачите, след уговорка с публичния изпълнител, водещ продажбата. 

Ценови предложения за закупуването му се приемат до 7 декември при публичните изпълнители от НАП Хасково, на адрес: Хасково, бул. "България“ 152. Също до 7 декември следва да бъде внесен и депозит в размер на 20% от стартовата цена.

Подробна информация за тази и други продажби, организирани от приходната агенция, може да бъде разгледана в Портала за продажби на НАП, където се публикуват:

местоположение на актива, състояние, първоначална цена, срокове за огледи, срокове за подаване на ценови предложения и срокове за внасяне на депозит. 

От офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не стига до налагане на подобни мерки, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция "Събиране“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук