Голям страх тресе хората, боравещи с много пари, особено тайни, или с големи количества други ресурси.

Причината за паниката им е, че може да загубят и да бъдат поставени под външен контрол. Затова намекна известният астролог, езотерик, кабалист, писател Николай Радев – Алдебаран.

„От някое време над Земята и хората доминира най-мощно влияние от Небето, което поставя в режим на противодействие две главни сили: Меч срещу щит, желязо срещу кремък. Или: най-мощната разрушителна, но и преобразяваща сила, ако е под контрол, наречена Плутон, срещу главната система за устойчивост, защита, сигурност, контрол и управление, наречена Сатурн“, пише в сайта си tayni.net астрологът.

„Това създава силно напрежение и на Земята. Както вътре в отделния човек, така и между хората, между групи от хора, между държави и между всичко що мърда. И не на последно място – и в земните недра.

Но как основно се отразява това на отделния човек? Най-напред, при почти всички хора, силно се разклаща усещането за сигурност на професионалното поприще. Особено ако имат и ръководна длъжност и носят повече отговорности“, предупреди той.

„После идват сигурността от парите, които печелят и дават, състоянието на жилище и жилищните условия, друга недвижима собственост, състоянието на най-близките хора, явяващи се основна опора или отговорност, собственото състояние, включително здравословно“, обяснява Алдебаран. 

„Така че поне с едно от изброените състояния да се сблъска човек, както често се случва напоследък, това може да породи напрежение и страх от неизвестното. Но може да породи и неподозирани сили и нови, големи възможности“, добавя той.

„В същото време много от най-жизнените, авантюристични и страстни натури се чувстват силно ограничени и потиснати, с понижено самочувствие. И с понижен тонус и либидо. И със сексуална подтиснатост и неудовлетвореност“, пише известният астролог и езотерик в сайта си. 

„И ако решат да се разбунтуват и да извършат нещо напук на ограниченията, пониженията и подтиснатостите си, те много често и рязко биват ограничавани, примерно, от насрещния стълб. Или от нещо друго насрещно. Защо? Защото тук трябва да се мисли и да се действа разумно, с високо ниво на самообладание, а не истерично“, предупреждава той.

А голяма треска тресе и почти всички хора, боравещи с много пари, особено тайни, или с големи количества други ресурси. Главно поради страха да не загубят и да бъдат поставени под външен контрол“, уточнява Алтебаран.

Оказва се, че кулминацията на процесите, които някои мистици биха нарекли финансов Армагедон, е на 12 януари 2020 година в 18:67 часа българско време. 

„Тогава ще се формира и ще заработи новата небесна матрица Сатурн-Плутон. А старата, проявяваща се цели 37 години, вече е към приключване. Било що било, нещата започват наново. Всичко трайно установено вече се люлее, за да вземе връх най-трайното и устойчивото. И то – да породи нов модел за бъдещето, при който твърдостта и щитът да доминират“, добавя прочутият астролог.