2019 година вече е история и смело навлизаме в 2020. Наистина е рано да направим равносметка на изминалата година на Жълтия земен глиган, но от jenata.blitz.bg смятат, че е редно да разберем какво да очакваме от 2020 г.

Затова от jenata.blitz.bg ще ви предложат пълен хороскоп за 2020 година. Тя ще е подвластна на Белия метален плъх. 

Как да посрещнем новата година, за да ни върви по вода през 2020-а

От jenata.blitz.bg държат да припомнят, че вече споделиха прогнозата на астролога Павел Глоба, който назова трите зодии, които ще забогатеят неимоверно през 2020 година. Оказа се, че животът на няколко зодии ще е белязан с пълни с пари и късмет джобове.

Освен това от jenata.blitz.bg направиха и пълен и невероятен любовен хороскоп за 2020 година. Трябва да знете и че има две зодии, които ще живеят като исктински крале през следващите 12 месеца, а пък Китайски хороскоп разкри кой ще забогатее и кой ще има проблеми през 2020 година.

Астролозите казват, че следващите 12 месеца трудно могат да се нарекат обикновени, защото плъхът е странно животно, което е трудно да се улови. 

Независимо от това, това е най-добрата година за сериозни начинания, ако не отстъпите пред бариерите, има шанс да създадете нещо силно и трайно (било то бизнес или отношения).

Плъхът е първият знак в 12-годишния цикъл на китайския календар, което означава, че това е времето на амбициозните и смели хора. 

Затова от jenata.blitz.bg ще ви кажат какво очаква всеки зодиакален знак през следващата 2020 година.

Но ако искате да научите за това какво ви готви съдбата, то посетете jenata.blitz.bg