Децата на починалия Ангел Христов – Елен и Виктор – са регистрирали строителна фирма „Бул-Гая груп“ малко преди кончината на баща си, пише в. "Уиекнд".

Предмета й на дейност включва изграждането на жилищни и офис сгради както у нас, така и в чужбина. Дружеството е регистрирано не в Дупница, а в Сливен.

За управител е назначена местна жена, която заедно със собствениците е упълномощила адвокат да се грижи за строителните и финансовите дела на дружеството.

Съдружници във строителната компания стават и децата на Пламен Галев – Светослава и Георги. Те от години живеят в Лондон, затова са упълномощили адвокат, който е изпратил молба клиентите му да станат част от фирмата. Елен и Виктор свикват общо събрание, на което вземат решение да удовлетворят молбата на „лондончани“.

Мащабното строителство е скъпо начинание и изисква милионни инвестиции.

В английската столица Светослава Галева завършила един от най-елитните университети. Там тя е регистрирала фирмата си SPG & partners. Съкращението отговаря на нейните инициали. Фирмата се занимава с управление на семейни финанси.

Опит в бизнеса има и дъщерята на  Ангел Христов – Елен. Тя е собственик на „Джи Ейч Ауто Трейд“, на чието име се води автокъща в Дупница. В бизнеса с коли участва и красавицата Юлияна Бельовска, която медии спрягат за любима на Пламен Галев. Шармантната брюнетка може да бъде забелязана да тества скъпи коли – мерцедеси, поршета и т.н. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук