Около 260 души от тежкарските среди на Румъния - бизнесмени, политици, адвокати и спортисти, уважиха сватбата на 35-годишния румънски милионер Ник Шербу и избраницата му Елена. Младоженците пристигнаха в късния съботен следобед с единия от двата собствени кораба на Шербу, за да се веселят в шикозния хотелски комплекс "Дръстър", разкрива "Труд".
Сред важните гости според собственика на комплекса и близък приятел на младоженеца - Стефан Райчев, бил Мануел Кермани, който притежава най-голям процент акции от италианската писта "Формула 1" - "Имола". Там акцеонер е и Шербу, но с малък дял. Той обаче има амбиции в тази насока, които може пряко да ни засегнат.
Според присъствали на банкета румънският милионер изявил желание да построи писта за "Формула 1 в Силистра и дори помолил приятеля си Стефан Райчев да намери подходящи 3 хиляди декара. Преди да си тръгне за Букурещ, Шербу прелетят заедно с домакина си и с Мануел Кермани с хеликоптер над дунавския град, за да огледат терена и да изберат подходяща площ за бъдещата писта. /БЛИЦ