Осемгодишно дете си отиде! Що за хора си играят с пушка в присъствието му?! Това е сериозен белег за обществото, културата му, възпитанието му и пр. Това заяви радио и тв водещият Ники Кънчев в ефира на Нова тв по повод убитото в Мездра 8-годишно дете.

Той коментира и стрелбата на Нова година в Ловеч. "Много случайности има в живота, но в случая някой е извадил оръжие и го е взел на мегдана, където има много хора. Или алкохолът им е в повече или трябва по-сериозно да се замислим за възпитанието на децата, културата, наказанията и всичко, за което живеем", каза Кънчев.

Тв водещият коментира и хаоса в САЩ и щурма над Капитолия. 

"Казва се, че социалните мрежи са виновни. Моята версия е друга. Тези натрупвания, включително и при нас, че всичко е нагласено, че "Биг Брадър" се знае кой ще го спечели още преди да започне - всичко това са наслагвания. Посегнаха върху светинята на тяхната демокрация, а говорим, че техните правила са над всичко. Те са пример за демокрация...", каза той.

По думите на Кънчев хората гледат от филмите в Холивуд. "Хората искат може би да живеят вълнуващо под някаква друга форма. Те знаят, че някъде там има скрит кардинал, който ръководи нещата за Белия дом или за нашия парламент. Твърди се, че в "Стани богат" има екип от психолози, които те наблюдават, и според това ти дават нов въпрос", заяви тв водещият. 

"Съжалявам, ама това много ме жегна. 8-годишно дете да бъде убито! Уау", възмути се отново Кънчев.