Лена Бориславова успя пак да влезе във всички жълти рубрики. Причината – пореден скандал около годежа й и годежния й пръстен.

Бижуто, което би следвало да символизира любовта й към политика от ПП и зам.-шеф на 46-тото Народно събрание е винаги повод за бурни коментари.

Покрай скандалите около нея и отношенията й с Кирил Петков, бижуто сякаш доби още по-голяма стойност, доказвайки че тя все пак наистина има искрени отношения с Мирослав Иванов.

Преди дни обаче, по време на предизборната кампания, в която неочаквано, но охотно Бориславова се включи, се появи много интересно видео. Агитационният клип не представлява нищо особено, но един детайл прави силно впечатление.

На част от заснетите кадри, на които главно действащо лице е Лена Бориславова, тя е с годежен пръстен, на други обаче бижуто липсва.

Защо?

Във видеото са наслагвани различни кадри – на едните Лена държи мишка на лаптоп и е без диаманта си, на други пък хваща телефона си и бижуто вече е там.


Пръстенът липсва


Пръстенът е на ръката й

Накрая видеото отново завършва с общ кадър, на който видимо украшението отново липсва от пръстта й. Положението буквално е "тука има, тука няма".


Пръстенът липсва

Не е ясно защо Бориславова е махнала годежния си пръстен, но определено възниква хипотезата дали някой просто не я е подсетил, че е редно да носи бижуто на клипа, след като вече е започнало заснемането му.


Пръстенът краси ръката й

Скандалният пръстен, придобил злощастна популярност, Бориславова получава от Мирослав преди 9 години по изключително сантиментален начин, след което се връча да му е половинка и му обещава вечна вярност. До женитба обаче и до ден днешен не се е стигнало, а бижуто честичко изчезва от ръката й.


Пръстенът липсва

Няма как да не се запитаме преструва ли се Лена на обвързана жена, параван ли е това или пък просто е разсеяна и за момент е махнала бижуто. Отговорът може да даде само и единствено тя.

БЛИЦ припомня, че Лена демонстративно спря спекулациите за любовния си живот, показвайки диаманта с насълзени очи в Народното събрание пред журналисти. Малко след това пък Бориславова лъсна на съмнителни кадри заедно с Кирил Петков. Красивата брюнетка често го придружава на различни пътувания, на които тя твърди, че е присъствала в качеството си на шеф на кабинета му.

Все още обаче тайнственост продължава да обгръща всички ситуации около личния живот на Лена Бориславова. Дали скоро обаче ще получим ясен и категоричен отговор, надяваме се да разберем.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук